infoCONSTRUCT
Sigla STANDARD CLASS

STANDARD CLASS

Promotia lunii in Pitesti: montaj autorizat centrale termice pe gaze

In Pitesti montaj autorizat centrale termice cu camera de ardere etansa si tiraj fortat, pentru apartamente si case. Firma este autorizata de ANRE.


STANDARD CLASS va recomanda:

imagine
Ieftin lucrari de instalatii termice si sanitare in Pitesti si in Arges
STANDARD CLASS executa ieftin lucrari de instalatii termice si sanitare in Pitesti si in Arges cu echipa de instalatori cu experienta. Montam centrale termice (centrale pe gaze, lemne, lemne cu gazeificare si automatizari), instalatii termice si instalatii sanitare de toate tipurile (bai, scurgeri, alimentari cu [...]
imagine
Abonament pentru asociatiile de proprietari din Pitesti
Abonament pentru asociatiile de proprietari din Pitesti, IEFTIN: contorizari apa, gaze, energie termica, montare repartitoare, apometre cu citire de la distanta (prin unde radio), verificare apometre.
imagine
Pitesti, discounturi pentru verificare instalatii gaze, centrale termice
Mari discounturi in Pitesti pentru: separari pentru instalatii gaze apartamente, renominalizari consumatori, verificare instalatii gaze, centrale termice, montaj contoare gaze, bransamente gaze, intocmire documentatii pentru proiecte instalatii gaze si obtinere autorizatii.
imagine
Autorizarea functionarii din punct de vedere I.S.C.I.R. si verificare tehnica periodica (VTP)
STANDARD CLASS, Pitesti: utilizarea centralelor termice fara verificarea tehnica periodica efectuata de o firma autorizata ISCIR si fara avizarea raportului de verificare, este interzisa si atrage decuplarea de la reteaua de gaze. Īn perioada dintre doua verificari tehnice periodice aveti urmatoarele obligatii: - [...]
imagine
EXECUTIE IEFTINA TAMPLARIE PVC, TERMOPANE PVC PITESTI
In Pitesti STANDARD CLASS executa IEFTIN tamplarie PVC, termopane PVC, tamplarie cu profile PVC marca REHAU, tamplarie termoizolanta PVC: ferestre PVC, fereastra PVC, usi PVC, usa PVC.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma STANDARD CLASS
are 32227 afisari
© STANDARD CLASS » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Promotia lunii in Pitesti: montaj autorizat centrale termice pe gaze