infoCONSTRUCT
Sigla STANDARD CLASS

STANDARD CLASS

Promotia lunii in Pitesti: montaj autorizat centrale termice pe gaze

In Pitesti montaj autorizat centrale termice cu camera de ardere etansa si tiraj fortat, pentru apartamente si case. Firma este autorizata de ANRE.


STANDARD CLASS va recomanda:

imagine
Autorizarea functionarii din punct de vedere I.S.C.I.R. si verificare tehnica periodica (VTP)
STANDARD CLASS, Pitesti: utilizarea centralelor termice fara verificarea tehnica periodica efectuata de o firma autorizata ISCIR si fara avizarea raportului de verificare, este interzisa si atrage decuplarea de la reteaua de gaze. Īn perioada dintre doua verificari tehnice periodice aveti urmatoarele obligatii: - [...]
imagine
Hidroizolatii terasei, hidroizolatii suprafete inclinate, hidroizolatii fundatii Pitesti, Arges
Executa lucrari de hidroizolatii terase blocuri, hidroizolatii suprafete inclinate, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii terase hale STANDARD CLASS, Pitesti, Arges.
imagine
Pitesti, ieftin pentru asociatiile de proprietari, verificare instalatii gaze, centrale termice
In Pitesti pentru asociatiile de proprietari, pe baza de abonament: verificare instalatii gaze, centrale termice, montaj contoare gaze, bransamente gaze, separari pentru instalatii gaze apartamente, renominalizari consumatori, intocmire documentatii pentru proiecte instalatii gaze si obtinere autorizatii.
imagine
Instalatii stocare si distributie gaze, instalatii incalzire cu gaze naturale, centrale gaze Pitesti
STANDARD CLASS, Pitesti, Arges executa instalatii de gaze, instalatii de incalzire cu gaze naturale, sisteme de alimentare cu gaze naturale, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii de stocare si distributie gaze, montaj centrale pe gaze.
imagine
Pitesti firma specializata executa la cele mai mici preturi lucrari instalatii gaze
In Pitesti firma de specialitate executa la cele mai mici preturi: - proiectare instalatii de gaze naturale, instalatii de incalzire complete pe baza de gaz; - intocmire de documentatii pentru proiecte instalatii gaze si obtinere autorizatii; - executie si montaj instalatii si control gaze, verificari, revizuiri [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma STANDARD CLASS
are 31639 afisari
© STANDARD CLASS » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Promotia lunii in Pitesti: montaj autorizat centrale termice pe gaze